Samsung PRO Plus en EVO Plus geheugenkaarten

0

De nieuwste digitale camera’s kunnen filmen en fotograferen in hoge resolutie en hoge framerates. Daarvoor zijn snelle geheugenkaarten nodig. Samsung komt daaraan tegemoet met de PRO Plus en EVO Plus microSD en SD-kaarten.

De Samsung PRO Plus microSD en SD-kaarten hebben respectievelijk lees- en schrijfsnelheden tot 160 en 120 megabyte per seconde (MB/s). Dat is snel genoeg voor video’s in 4K ultra-high definition (UHD). De EVO Plus-kaarten zijn 1,3 keer zo snel als de vorige generatie en bereiken snelheden tot 130 MB/s.

De Samsung PRO Plus en Samsung EVO Plus SD-kaarten hebben videoklasse V30 (V10 voor de EVO Plus 32GB en 64GB) en bieden bescherming tegen schokken, water, extreme temperaturen, röntgenstralen, slijtage, vallen en magnetische straling. De nieuwe SD-kaarten zijn beschikbaar in 32 GB tot 256 GB, met aanvullend een 512GB optie voor de PRO Plus lijn.

De videoklasse van de Samsung PRO Plus en Samsung EVO Plus microSD-kaarten is verbeterd naar V30, terwijl ze voor gebruik in een smartphone applicatie klasse A2 bieden (voor de EVO Plus 64GB is dat V10 en A1). De microSD line-up is bestand tegen water, extreme temperaturen, röntgenstralen, slijtage, vallen en magnetische straling. De PRO Plus microSD-kaart is beschikbaar in 128GB, 256GB en 512GB. De EVO Plus is beschikbaar met opslagcapaciteiten van 64GB tot 512GB.

samsung.com/memorycard

Hoe houd je geheugenkaarten goed? – Focus Review (focus-review.com)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam