EISA VIDEO CAMERA 2023-2024: Panasonic Lumix S5IIX

0
Panasonic Lumix S5IIX

Deze full-frame camera biedt het meest uitgebreide scala aan videofuncties dat beschikbaar is in zijn prijsklasse, zoals een 6K ‘open gate’-optie waarbij de volledige sensor gebruikt wordt, en ondersteuning voor LUT-profielen. Dit zustermodel van de Lumix S5II deelt dezelfde 24-megapixel CMOS-sensor met fasedetectie-autofocus. De Lumix S5IIX biedt meer geavanceerde functies voor video, zoals het uitvoeren van raw video, de mogelijkheid om video op te nemen met weinig compressie, directe videostreaming en de mogelijkheid om rechtstreeks naar een SSD op te nemen via usb-c. De gebruikersinterface is ook speciaal afgestemd op video, waardoor het een uitstekende keuze is voor videomakers.

De Panasonic Lumix S5IIXwerd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam