EISA SUPER-TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024: SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports

0
SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports

Dit eerste super-telefoto-objectief met een 10x zoom bereik voor Sony E-mount en L-mount spiegelloze camera’s zal sport- en natuurfotografen aanspreken die op zoek zijn naar een universele super-telezoomlens. Een zeer effectief OS (Optical Stabiliser) beeldstabilisatiesysteem stelt gebruikers in staat om scherpe foto’s te maken zonder statief, zelfs bij de langste brandpuntsafstand. Een complexe optische constructie met maar liefst 27 elementen zorgt voor hoge kwaliteit en minimaliseert chromatische aberratie en andere vervormingen. De Super Multi-Layer Coating helpt om reflecties en spookbeelden te minimaliseren. Het L-mount model is compatibel met SIGMA’s 1.4x en 2x teleconverters voor een nog groter bereik.

De SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sportswerd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam