EISA FULL-FRAME CAMERA 2023-2024: Canon EOS R6 Mark II

0
Canon EOS R6 Mark II

Met de EOS R6 Mark II heeft Canon een uiterst krachtige opvolger voor de EOS R6 gebouwd. De resolutie is verhoogd van 20 naar 24,2 miljoen pixels, dankzij een nieuwe CMOS-sensor die Dual Pixel CMOS AF II ondersteunt. De camera beschikt over een extreem hoge continue opnamesnelheid van 40fps, samen met een eersteklas autofocussysteem dat bewegende onderwerpen betrouwbaar volgt. De EOS R6 Mark II  kan intern video opnemen in 4K tot 60fps en raw-video uitvoeren via de Micro HDMI-poort, waardoor het een goede keuze is voor zowel fotografen als videografen.

De Canon EOS R6 Mark II werd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam