EISA CONTENT CREATOR CAMERA 2023-2024: Sony ZV-E1

0
Sony ZV-E1

Deze full-frame camera met verwisselbare lenzen is bedoeld voor content creators die vlogs, livestreams of video-interviews willen opnemen. Met zijn 12,1-megapixel sensor en snelle BIONZ XR-processor kan de ZV-E1 4K-video opnemen met 60fps in 10-bit 4:2:2-kleur met volledige pixeluitlezing en minimale rolling shutter. Na een gratis upgrade kan hij ook in 4K/120p opnemen. De autofocus wordt aangedreven door een toegewijde AI-processor. De 5-assige beeldstabilisatie biedt verschillende modi die voor een stabiel beeld zorgen. Dit alles is verpakt in een licht en compact lichaam met een volledig beweegbaar touchscreen display, intuïtieve bedieningselementen en een batterij met grote capaciteit.

De Sony ZV-E1werd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam