EISA CAMERA OF THE YEAR 2023-2024: Nikon Z 8

0
Nikon Z 8

De Z 8 is een krachtige systeemcamera die de meeste mogelijkheden van de Z 9 biedt, maar in een compactere body. Deze systeemcamera heeft een 45,7-megapixel full-frame sensor die een uitzonderlijke beeldkwaliteit en snelle opnamesnelheden levert. Het snelle en nauwkeurige autofocus kan onderwerpen betrouwbaar volgen in alle lichtomstandigheden, en de elektronische zoeker heeft geen vertraging of black-out tijdens het fotograferen. De videomogelijkheden zijn even indrukwekkend, met de mogelijkheid om tot 12-bit 8K/60p raw video intern op te nemen en een Hi-Res 2x zoom bij het filmen in 4K. Dit maakt de Z 8 een uitstekende keuze voor zowel foto’s als video’s.


De Nikon Z 8 werd bekroond met een EISA Award 2023-2024. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

Kijk op Focus-Review voor een full review van de Nikon Z 8

Nikon.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam