Art Island kunstbeurs

0

Van vrijdag 26 mei tot en met zondag 28 mei vindt de tweede editie van Art Island plaats. Deze kunstbeurs wordt op een bijzondere locatie gehouden, waar je alleen met de boot kunt komen: het Forteiland vlak voor de kust van IJmuiden. 35 vooraanstaande galeries en non-profitkunstinstellingen presenteren werk van hun kunstenaars in dit Unesco-werelderfgoed. Laat je inspireren, terwijl je verdwaalt door de tijd en in de bunkers van het eiland. Het fort telt 3 verdiepingen en een uitgebreid gangenstelsel van 585 meter.
Met onder meer Galerie Caroline O’Breen, Galerie Ron Mandos, TORCH Gallery, Galerie Wouter van Leeuwen, LANGart, The Ravestijn Gallery, Galerie Bart, en Galerie Madé van Krimpen.

Art Island
Vrij 26 mei 15.00 – 22.00 uur, zat 27 mei en zon 28 mei: 11.00 – 22.00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam