LAFV exposeert met Het Weten Waard

0
LAFV
Science Cooking © Hannelore Maier

Het afgelopen jaar hebben leden van de 100-jarige Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV) Leidenaren gefotografeerd die iets te vertellen hebben over hun wetenschap, kennis, kunde of kunst. Dit in het kader van European City of Science Leiden2022 (ECS) onder de titel ‘Het Weten Waard’. De foto’s zijn wekelijks gepubliceerd in het Leids Nieuwsblad met een artikel onder de kop ‘LAFV legt Leiden als dé wetenschapsstad vast’.

Als afsluiting van het project worden alle 52 foto’s tot 27 maart geëxposeerd in het Leidse Volkshuis aan de Apothersdijk 33. Deze expositie wordt op zaterdag 21 januari 2023 officieel geopend. Daarnaast zijn de foto’s opgenomen in een herinneringsboek Het Weten Waard – Bruggen slaan tussen wetenschap en de lokale samenleving dat eveneens op 21 januari uitkomt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam