Dutch Photographers Day

0
Dutch Photographers Day

Op maandag 3 oktober organiseert DuPho een dag voor fotografen in Pakhuis de Zwijger met lezingen, workshops, een juridisch loket van DuPho, portfolioreviews met verschillende fotoagentschappen, beeldredacteuren en artdirectors, een fotoboekenmarkt, een fotoveiling en afsluitend een nieuwe editie van De Donkere Kamer (DDK) en nog veel meer! Tijdens Dutch Photographers Day kun je inspiratie opdoen, nieuwe kennis tot je nemen, netwerken en een borrel drinken met je collega fotografen. Er zijn workshops en lezingen van o.a. Marwan Magroun, Daantje Bons, Ries Meertens en Studio HER. Er zijn portfolioreviews met o.a. Nina Pus van CZAR, Narda van ’t Veer van Unit C.M.A., beeldredacteur Io Cooman van de Volkskrant, curator Guinevere Ras en bruidsfotograaf Bas Uijlings. Er is een fotoboekenmarkt op de eerste verdieping, je kunt bieden op een foto van de veiling gesponsord door FotoLabKiekie en je kunt aanschuiven aan bij het juridisch loket van DuPho.

De Donkere Kamer
Aan het eind van de middag is er een nieuwe editie van De Donkere Kamer met o.a. StoepStories met Thana Faroq, fotoboeken-tips van Tim Mooij-Knip van Huis Marseille en nog veel meer!

Houd de komende tijd de website en socials van DuPho in de gaten, hier wordt het volledig programma van Dutch Photographers Day bekendgemaakt plus de aanmeldlink. Toegang is gratis!

Over DuPho

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam