EISA FULL-FRAME CAMERA 2022-2023: Sony Alpha 7 IV

0
Sony Alpha 7 IV

Deze full-frame systeemcamera is op bijna alle gebieden aanzienlijk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, de Alpha 7 III. De nieuwe BSI CMOS Exmor R-sensor van 33 megapixel en de nieuwste BIONZ XR-processor zorgen voor een schitterende beeldkwaliteit, terwijl het draaibare touchscreen-scherm het werk van filmmakers en vloggers gemakkelijker maakt. De continu-opnamemodus maakt lange opnameseries van 10 bps mogelijk, terwijl de snelle en betrouwbare autofocus met realtime tracking de ogen van mensen en dieren detecteert. Verder kan de Alpha 7 IV video in UHD 4K/30p opnemen met de volledige breedte van de sensor, of 4K/60p in Super 35mm-modus.

De Sony Alpha 7 IV werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam