EISA FULL-FRAME CAMERA 2022-2023: Sony Alpha 7 IV

0
Sony Alpha 7 IV

Deze full-frame systeemcamera is op bijna alle gebieden aanzienlijk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, de Alpha 7 III. De nieuwe BSI CMOS Exmor R-sensor van 33 megapixel en de nieuwste BIONZ XR-processor zorgen voor een schitterende beeldkwaliteit, terwijl het draaibare touchscreen-scherm het werk van filmmakers en vloggers gemakkelijker maakt. De continu-opnamemodus maakt lange opnameseries van 10 bps mogelijk, terwijl de snelle en betrouwbare autofocus met realtime tracking de ogen van mensen en dieren detecteert. Verder kan de Alpha 7 IV video in UHD 4K/30p opnemen met de volledige breedte van de sensor, of 4K/60p in Super 35mm-modus.

De Sony Alpha 7 IV werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam