EISA APS-C CAMERA 2022-2023: Canon EOS R7

0
Canon EOS R7

De Canon EOS R7 is een krachtige maar betaalbare camera die is gebouwd rond een 32,5 megapixel APS-C CMOS-sensor met Canons snel reagerende Dual Pixel CMOS AF-autofocussysteem. Dat zorgt voor uitstekende onderwerpsdetectie. De camera kan serie-opnamen maken met 15 bps met de mechanische sluiter en tot 30 bps met de elektronische sluiter. Voor opnames bij weinig licht zorgt de 5-assige beeldstabilisatie in de camerabody voor 7 stops bewegingscorrectie. Foto’s en films worden opgenomen op dubbele UHS-II SD-geheugenkaartsleuven. Video is beschikbaar in 4K-resolutie (gedownsampled van 7K) zonder tijdslimiet voor opnames.

De Canon EOS R7 werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam