EISA APS-C CAMERA 2022-2023: Canon EOS R7

0
Canon EOS R7

De Canon EOS R7 is een krachtige maar betaalbare camera die is gebouwd rond een 32,5 megapixel APS-C CMOS-sensor met Canons snel reagerende Dual Pixel CMOS AF-autofocussysteem. Dat zorgt voor uitstekende onderwerpsdetectie. De camera kan serie-opnamen maken met 15 bps met de mechanische sluiter en tot 30 bps met de elektronische sluiter. Voor opnames bij weinig licht zorgt de 5-assige beeldstabilisatie in de camerabody voor 7 stops bewegingscorrectie. Foto’s en films worden opgenomen op dubbele UHS-II SD-geheugenkaartsleuven. Video is beschikbaar in 4K-resolutie (gedownsampled van 7K) zonder tijdslimiet voor opnames.

De Canon EOS R7 werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorie├źn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam