Area 2021 expositie in Loods 6

0
AREA 2021
© Laura den Breejen

Dit jaar studeren er ruim veertig fotografen af aan de hbo-opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Het werk van deze veelbelovende studenten zal geëxposeerd worden in Loods 6 te Amsterdam. Met AREA 2021 bieden zij a new era of photographers. De naam is gekozen naar de beginletters van de steden waar de locaties van de fotografieopleiding zijn gehuisvest, te weten Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Apeldoorn.

Het werk zal van zondag 5 september t/m zaterdag 11 september 2021 te zien zijn in Loods 6 te Amsterdam, van 11:00 tot 20:00 uur. 
Kijk hier voor meer informatie.

https://area-2021.com/
© Gyselle Blokland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam