EISA SPECIAL PURPOSE LENS 2021-2022: Laowa 15mm F4.5 Zero-D Shift

0

Dit is het shift-objectief met de grootste beeldhoek op de markt. De Laowa wordt gekenmerkt door zijn duurzame stalen constructie en uitstekende afwerking Hij is ontworpen voor gebruik met full-framecamera’s, zowel spiegelreflexen als systeemcamera’s. Hij biedt een verschuiving van circa 11 mm, waardoor hij ideaal is voor het corrigeren van perspectief in architectuur- en interieurfotografie. Ondanks het geavanceerde optische ontwerp, is dit objectief veel betaalbaarder dan andere ultragroothoek-shiftlenzen. Alle aspecten van de bediening zijn handmatig, inclusief scherpstelling en diafragma-instelling, waarbij het schakelmechanisme een unieke draaiknop gebruikt die zowel nauwkeurig als gebruiksvriendelijk is. Dankzij het compacte formaat, het lage gewicht en de soepele, betrouwbare werking is dit objectief een prima keuze voor het fotograferen van architectuur.

De Laowa 15mm F4.5 Zero-D Shift werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam