EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2021-2022: Nikon NIKKOR Z 70-200mm F2.8 VR S

0

Zoals te verwachten valt van een objectief dat gemaakt is voor hoogwaardig, professioneel gebruik, is deze lichtsterke telezoom zo geavanceerd als maar mogelijk is. Optisch is het objectief subliem: het combineert een hoge scherpte met effectieve onderdrukking van aberraties. Andere aantrekkelijke eigenschappen zijn een weerbestendige constructie, een snelle, stille en nauwkeurige autofocus, en effectieve optische stabilisatie. Een aanpasbare bedieningsring, twee programmeerbare knoppen en een display op de lenstubus zorgen voor een ongeëvenaard niveau van controle. Het resultaat is een fantastische lens die ideaal is voor een breed scala aan toepassingen, variërend van natuur- en sportfotografie tot portret- en huwelijksfotografie.

De Nikon NIKKOR Z 70-200mm F2.8 VR S werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam