EISA PHOTO SOFTWARE 2021-2022: Zoner Photo Studio X

0

Deze innovatieve fotosoftware biedt een breed scala aan gebruiksvriendelijke functies. Het is zowel een volledig uitgeruste raw-converter als een toegankelijke fotobewerker met lagen en maskers, terwijl het retoucheerpenseel en het gereedschap voor gezichten perfect zijn voor het verbeteren van portretten. Zoner Photo Studio X beheert ook een fotocatalogus die doorzoekbaar is op datum, opnamelocatie, trefwoorden of mappen. De continue updates en het gebruik van kunstmatige intelligentie zijn ook zeer aantrekkelijk voor gebruikers. Deze fotosoftware combineert functies die meestal meerdere programma’s van andere leveranciers vereisen tegen een zeer concurrerende prijs.

De Zoner Photo Studio X werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

Zoner Photo Studio X

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam