EISA BEST BUY CAMERA (FULL-FRAME) 2021-2022: Nikon Z 5

0
Nikon Z5

De Nikon Z 5 is een compacte en lichte camera met een 24,3 megapixel full-framesensor en een mechanisch stabilisatiesysteem. De camera is zeer prettig in gebruik dankzij een grote handgreep, een joystick om snel opties te veranderen, een touchscreen en een scherpe elektronische zoeker van 3,6 miljoen beeldpunten. Met een maximale gevoeligheid van ISO 51.200 kan de Nikon Z 5 blijven fotograferen bij moeilijk licht. Het 273-punts autofocussysteem is zeer effectief, en het detecteert automatisch menselijke gezichten en ogen, evenals die van sommige huisdieren. De camera kan ook 4K-video opnemen, zij het met een crop van 1,7x. De Nikon Z 5 is de voordeligste full-framecamera op de markt.

De Nikon Z5 werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam