Fotofestival Schiedam: Our Planet, Our Future

0
Fotofestival Schiedam
© Paul Nicklen

Het jaarlijkse Fotofestival Schiedam neemt je mee op een reis door de hedendaagse fotografie. Het thema is ditmaal ‘Our Planet, Our Future’. De veranderingen in de wereld van nu staan hierin centraal.

Er is zowel voor een combinatie van verschillende genres binnen de fotografie gekozen als een mix van nationaal, internationaal, opkomende en wereldberoemde namen. Er zijn exposities van winnaars van de World Press Photo- en National Geographic-fotografen zoals Lori Nix & Kathleen Gerber, Alain Schroeder, Ralph Pace, Jo-Ann Macarthur, Bence Mate, Luis Tato, en vele anderen.
Verder worden de winnaars van de Open Call bekend gemaakt en wordt het werk van jong Instagramtalent geëxposeerd, dat ons een kijkje biedt in de wereld van digitale kunst. De beelden worden geëxposeerd in ruimtelijke installaties, op een bijzondere locatie in het historische stadscentrum van Schiedam: het Dirkzwager-terrein, een enorme loods van meer dan 1600 m2.
Fotofestival Schiedam wordt gehouden van 29 juli t/m 8 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam