Foto Festivaljaar Apeldoorn Photo 2021

0

15 mei gaat het Foto Festival Apeldoorn Photo weer van start. Verspreid over meerdere maanden kun je doormiddel van tentoonstellingen, activiteiten, online lezingen, podcasts en meer, het werk van vele fotografen bezichtigen en beluisteren. Er is een mooi programma samengesteld met het thema: In beperking toont zich de meester. Het thema zorgt ervoor dat er nagedacht wordt over hoe jouw wereld eruit zou zien als jij beperkt wordt in je vrijheid.

“Een tijd waarin iedereen behoefte heeft er weer op uit te gaan en zich te laten inspireren. Met het programma van deze 5e editie hopen wij voor veel mensen hier in te voorzien.” aldus Jeffrey de Grijs, voorzitter van Apeldoorn Photo.

Meedoen
Meedoen aan het festival is mogelijk op allerlei soorten manieren. Je kan meedoen als fotograaf natuurlijk, maar ook als docent, liefhebber, workshopleider en meer. Aanmelden of werk insturen kan via www.apeldoorn.photo/festival.

Apeldoorn Photo
Apeldoorn Photo is het fotografie platform voor Apeldoorn en omstreken. Met verschillende activiteiten, workshops en het tweejaarlijkse fotofestival helpen ze fotografen naar een hoger niveau. Ook kan je in het online museum luisteren naar verschillende fotografen die hun ervaringen delen en uitleg geven bij het gemaakte werk. Tot slot kan je in het FotoCafé luisteren naar fotograaf die je meeneemt in zijn of haar verhaal.

Het festival is gedeeltelijk online en deels fysiek.
15 mei t/m 26 juni 2021

Bekijk het volledige programma op www.apeldoorn.photo/festival

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam