Foam Talent Call 2021 geopend!

0

T/m 2 juni 2021 kunnen fotografen tussen de 18 en 40 jaar weer hun beste werk inzenden. Geselecteerde kunstenaars krijgen de kans om zich te presenteren in de internationale fotografiewereld. Het programma biedt diverse carrièrekansen, waaronder publicatie in het jaarlijkse Talent issue van Foam Magazine, deelname aan (online) programma’s en evenementen, en eventuele opname in de prestigieuze Art Collection Deutsche Börse. Met de Foam Talent Call wil Foam de toekomst van de hedendaagse fotografie in de spotlights zetten en de carrières van opkomende kunstenaars van over de gehele wereld een kick-start geven.

Talent Call
Sinds 2007 vormt de jaarlijkse Talent Call de kern van Foams voortdurende inzet om nieuwe generaties getalenteerde beeldmakers wereldwijd te scouten, presenteren en ondersteunen. De Talent Call en het Talent issue van Foam Magazine zijn Foams eigen jaarlijkse kijk op de steeds groter wordende fotografische gemeenschap. De Talent Call is leeftijdsafhankelijk omdat Foam ieder jaar een beeld wil geven van hoe een specifieke generatie fotografen omgaat met het medium zelf, met het discours in de fotografische gemeenschap en met hun leeftijdsgenoten. Dit jaar is de Talent Call specifiek gericht op de leeftijdsgroep van 18 tot 40 jaar.

De open call sluit 2 juni 2021.
Voor meer informatie: www.foam.org

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam