Fotowedstrijd Zilveren Camera Junior 2021 geopend

0
Zilveren Camera
Winnaar Zilveren Camera Junior 2020 enkel, 14 t/m 18 jaar – Lieve van der Ham (16 jaar)

De winnaars van De Zilveren Camera voor volwassenen zijn al bekendgemaakt. Nu is het de tijd voor jongeren om de prijs binnen te halen. Voor de zesde keer nodigt Museum Hilversum en Stichting Zilveren Camera jongeren uit heel Nederland uit om mee te doen aan de Zilveren Camera Junior fotowedstrijd. ‘De opdracht is om de actualiteit te fotograferen en daarbij dicht bij jezelf en je omgeving te blijven’. zegt Stef van Breugel, directeur Museum Hilversum.

Instagram fotowedstrijd
De opdracht is het fotograferen van je eigen nieuws, bijvoorbeeld wat er gebeurt op school, in je familie of in de buurt. Jongeren kunnen dit jaar voor het eerst insturen via Instagram met de hashtag #ZilverenCameraJunior2021. Meedoen kan voor de leeftijdscategorie 10 t/m 13 jaar of 14 t/m 18 jaar. Er mag een enkele foto ingestuurd worden of een serie. Vervolgens kiest de jury een 1e, 2e en 3e winnaar. Jongeren uit of op school in Hilversum maken daarnaast kans op de titel Junior Fototalent Hilversum. Foto’s inzenden kan tot en met 25 april 2021.

Winnaar Zilveren Camera Junior 2020 serie, 14 t/m 18 jaar – Pascal Kerpel (17 jaar)

Wat kan je winnen?
De winnaars maken kans op de titel Zilveren Camera Junior 2021 en de jonge fotografen die in Hilversum wonen maken daarnaast ook kans op de titel Junior Fototalent Hilversum. Tot slot kan je kans maken op verschillende camera’s en een drone.

Zilveren Camera Junior 2021
Museum Hilversum
Instagram fotowedstrijd
Inzenden t/m 25 april 2021
Meer informatie? Ga naar www.museumhilversum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam