Lieve Blancquaert met Circle of Life Museum Hilversum

0
Lieve Blancquaert
@Lieve Blancquaert

Museum Hilversum pakt de coronatijd op een andere manier aan. Met een virtuele wandeling door het museum kan iedereen genieten van het nieuwste project van de wereldbekende Belgische fotograaf en journalist Lieve Blancquaert. In haar project brengt zij drie levensverhalen samen namelijk; geboorte, liefde en dood.

Over Lieve Blancquaert
De 58-jarige fotografe legt al een zeer lange tijd overal ter wereld verhalen vast over deze levensfases van de mens. Zelf zegt zij dan ook ‘Geboorte en dood met daartussen een leven en als het kan en mag ook liefde. Zo eenvoudig is het voor ons allemaal, zonder uitzondering’. Sinds kleins af aan is zij al geïnteresseerd in fotografie en film. Sinds 1985 werkt zij al als freelance fotograaf met veel succes. Ze is freelancer voor verschillende tijdschriften en kranten zoals De Volkskrant en de Belgische krant De Morgen. Ook heeft ze al meerdere tentoonstellingen gehad met de bijbehorende boeken; Birth Day, Wedding Day en Circle of Life. Deze boeken zijn ook te verkrijgen in Museum Hilversum.

Tentoonstelling Circle of Life
Museum Hilversum toont dan ook met trots de nieuwste tentoonstelling ‘Circle of Life’. Met ruim 70 beelden en film toont zij de verschillende levensfases van mensen wereldwijd. Je leert dus niet alleen kennis maken met de levensfases, maar ook met verschillende culturen. In de virtuele wandeling door het museum heb je verschillende kamers waar de foto’s kunt bekijken. Ook kan je luisteren naar de toelichting van Lieve op verschillende werken.

Loop stap voor stap door het museum heen. De tentoonstelling is volledig gratis en voor alle leeftijden. Voor meer informatie over deze tentoonstelling bekijk www.museumhilversum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam