Art Eindhoven: Kunstbeurs op Strijp S

0
Art Eindhoven

Art Eindhoven vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 september 2020 in het Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt een passend decor. De beurs is op beide dagen open van 11.00 tot 17.30 uur.

Art Eindhoven is een professionele kunstbeurs met honderden kunstwerken van Nederlandse kunstenaars op Strijp S, de culturele hotspot van Eindhoven, in het industriële Klokgebouw. Alle kunstenaars zijn door een vakjury getoetst voordat zij zijn toegelaten voor deelname. Het niveau van de werken is dan ook hoog. Verder biedt de beurs een breed spectrum aan kunst, zowel voor wat betreft formaten, technieken als gebruikte materialen: ook sieraden en werken van keramiek en glas zijn te bewonderen en te koop. Er zal fotografie te zien zijn onder meer; Robert Tamara, Wil Westerweel, Jurgen Minnebo, Christiaan de Roo en Louis Sauter Angeliki Manta.

Veiling Art Eindhoven

Twintig exposanten van Art Eindhoven 2020 stellen een kunstwerk beschikbaar voor een veiling waarvan de opbrengst bestemd is voor het goede doel Stichting Kunstweek. Deze stichting heeft als missie: het vergroten van de belangstelling voor beeldende kunst in het algemeen en de belangstelling voor Nederlandse beeldend kunstenaars in het bijzonder.
Meer informatie over de veiling vind je hier.

Tickets zijn hier te bestellen.

Art Eindhoven
© Robert Tamara

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam