EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2020-2021: Panasonic Lumix DC-S1H

0

De Panasonic Lumix DC-S1H is ontwikkeld met dezelfde technische architectuur als de Lumix S1 full-frame camera. Hij is vooral gericht op video, met 6K-opname met 24 fps, en 4K-opname met 60 fps. Deze systeemcamera biedt een uitstekende beeldkwaliteit, vooral bij weinig licht. Je kunt filmen in de Log-modus voor eenvoudige kleurcorrectie en een groter dynamisch bereik. De camera biedt ook een aantrekkelijke 4K anamorfe modus: een geweldige functie voor het opnemen van films die op een groot scherm bekeken worden. Daarnaast beschikt hij over een uitstekende elektronische zoeker, een fraai touchscreen en ingebouwde beeldstabilisatie, en dat alles in een robuuste en veelzijdige body.

De Panasonic Lumix DC-S1H werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam