EISA PHOTO SOFTWARE 2020-2021: Nik Collection 3 van DxO

0

Nik Collection 3 van DxO is een suite van acht krachtige fotobewerkingsplug-ins voor Adobe Photoshop, Lightroom en DxO PhotoLab. Samen zorgen de plug-ins ervoor dat een breed scala aan effecten snel en gemakkelijk op afbeeldingen kan worden toegepast, zoals geweldige zwart-witconversies, aantrekkelijke kleuraanpassingen en creatieve behandelingen, en – nieuw in deze versie – uitgebreide geometrische correcties. De nieuwe niet-destructieve modus laat toe om afbeeldingen te exporteren als tiff-bestanden om achteraf opnieuw te bewerken.

De Nik Collection 3 van DxO werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam