EISA MONITOR OF THE YEAR 2020-2021: EIZO ColorEdge CS2740

0

De EIZO ColorEdge CS2740 is een 27-inch monitor met een 4K UHD-resolutie van 3.840 x 2.160 pixels, oftewel vier keer de resolutie van Full HD. Deze hoogwaardige monitor is ideaal voor creatieve taken zoals foto- en videobewerking en hij biedt een breed kleurgamma met een levendige en nauwkeurige kleurreproductie in de Adobe RGB-ruimte. Dankzij de hoge pixeldichtheid worden afbeeldingen zeer scherp weergegeven. De monitor biedt essentiële functies zoals kleurkalibratie met de ColorNavigator 7-software, samen met moderne en veelzijdige connectiviteitsopties zoals usb-a, hdmi, DisplayPort en de onmisbare usb-c poorten.

De EIZO ColorEdge CS2740 werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam