Stem op jouw favoriete EISA Maestro foto!

0
Eisa Maestro
Bio Gas Energy, Forms of Nuclear Energy © Markku Pajunen (winnaar EISA Maestro Photo Contest 2019)

Onlangs zijn de nationale winnaars in de Eisa Maestro Photo Contest 2020 bekend gemaakt. Deze wedstrijd wordt elk jaar georganiseerd door de EISA (Expert Imaging and Sound Association). Deze organisatie bestaat uit 56 tijdschriften en websites uit 29 landen, gespecialiseerd in fotografie, video, hi-fi, home theater, mobiele apparaten en auto-elektronica.

Deelnemers moesten dit jaar een set van vijf tot acht foto’s inzenden met als thema Movement. De redactie van Focus koos vervolgens de drie winnaars. Omdat er momenteel geen Belgisch fotografietijdschrift lid is van de EISA, deden de Belgische inzendingen mee bij Nederland. Dit resulteerde in twee Nederlandse en een Belgische winnaar. De eerste prijs is gewonnen door May van den Heuvel. Tweede is Ruud Zeeman en Eddy Verloes krijgt de derde plaats.

May van den Heuvel dingt, samen met de overige eersteprijswinnaars uit de zestien deelnemende EISA-landen, mee naar de finale jurering tijdens de Algemene Vergadering van de EISA. De drie uiteindelijke winnaars worden vervolgens op 4 september bekendgemaakt op het EISA Awards Gala in Berlijn. De uitslag kun je lezen in het septembernummer van Focus.

Publieksprijs

Het publiek kan ook zijn favoriet kiezen uit de zestien nationale winnaars en hiermee stemmen voor de EISA Maestro 2020 Public Choice Award. De winnende series zijn hier – zonder vermelding van naam en land – te bekijken. Je kunt nog tot en met 31 juli 2020 stemmen.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam