Empathie | Geen mens is een eiland

0
Empathie | Geen mens is een eiland
Paul Cupido, Suave, 2016

Mensen bezitten het bijzondere vermogen om emoties van anderen te kunnen meevoelen. En kunstenaars zijn in staat je met andere ogen te laten kijken. Daarover gaat de tentoonstelling Empathie | Geen mens is een eiland, deze zomer te zien bij Museum IJsselstein. Met werk in uiteenlopende kunstvormen, verspreid over meerdere (buiten)locaties.

Empathie | Geen mens is een eiland
Koos Breukel, Riet Breukel, 2009

Koos Breukel
In de IJsselsteinse Kasteeltoren is vanaf 4 juli een bijzondere foto-expositie te zien, samengesteld door een van Nederlands bekendste portretfotografen, Koos Breukel. Hij stelde deze voor het museum samen uit indringende fotografie van hemzelf en collega fotografen Hans Bol, Paul Cupido, Cuny Janssen, Hans de Kort, Annaleen Louwes en Dustin Thierry.

Werk van Suat Öğüt en Niels Post is te bekijken in Museum IJsselstein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam