Stephan Vanfleteren – Corona Walks

0
Corona Walks #4714 © Stephan Vanfleteren

Vanaf het begin van de lockdown voert Stephan Vanfleteren een nieuw ritueel in: Corona Walks. Bij het vallen van de avond trekt hij naar de zee, de duinen, het bos of de polders. Geen haast, het gewone leven staat toch stil. De tocht eindigt altijd in het duister. 

Een selectie van de beelden is vanaf 27 juni te zien in het FOMU in een extra ruimte bij de overzichtstentoonstelling PRESENT. Wil je het FOMU bezoeken dan moet je vooraf online een ticket kopen voor een bepaalde datum en uur via tickets.fomu.be.

Stephan Vanfleteren
Foto: Corona Walks #7511© Stephan Vanfleteren

Dagboek van een fotograaf

Op 2 juli verschijnt bij uitgeverij De Bezige Bij ‘Dagboek van een fotograaf, Coronawandelingen’. Stephan Vanfleteren is niet alleen een weergaloos fotograaf, zijn dagboek toont dat hij ook meester is over het geschreven woord.  Het is zijn eerste boek zonder foto’s. 

Lees hier meer over de tentoonstelling PRESENT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam