Still: Graduation expo Fotoacademie Amsterdam

0
Still
© Hans van der Ven

Van 20 t/m 22 december vindt Still, de eindexamenexpositie van de Fotoacademie Amsterdam plaats. Er is werk te zien van: Carlijn Wattel, Marietta Aprea, Hans ter Hoek, Renata Dutrée, Desiree van den Bogaard, Hester Baars, Esther van Beek, Donker Gloed, Tatiana Della Vedova, Erik Rumpff, Corinne Bakker, Hans van der Ven, Dinie Brouwer, Annette Wijdeveld en Peggy van Mosselaar. De expositie laat uiteenlopende fotografische genres zien, zoals documentair, portretfoto’s, autonoom werk, storytelling, locatie- en landschapsfotografie, die op uiteenlopende wijzen worden gepresenteerd. De expositie geeft hiermee een actueel beeld van de hedendaagse fotografie. De vijftien fotografen zijn zelf aanwezig om toelichting te geven op hun werk en de Fotoacademie verzorgt ook rondleidingen. De toegang is gratis. Bezoekers ontvangen een catalogus met een overzicht van het werk van de fotografen en een korte toelichting daarop.
www.expo-still.nl

Loods 6
KNSM-laan 143, Amsterdam
Vrijdag 20 dec: 20–23 uur
Zaterdag 21 dec: 11–20 uur
Zondag 22 dec: 11–20 uur

© Hester Baars
© Desiree van den Boogaard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam