EISA SUPER-TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020: Canon EF 600mm f/L IS III USM

De Canon EF 600mm F2.8L IS III USM ultratelelens maakt gebruik van onderdelen van magnesium en titanium en een compleet nieuw optisch ontwerp.

0
Canon_EF 600mm f-4L-IS-III-USM

Net als zijn kleinere broer, de EF 400mm F2.8L IS III USM, maakt deze ultratelelens gebruik van onderdelen van magnesium en titanium en een compleet nieuw optisch ontwerp. Zo is Canon erin geslaagd om het gewicht te verminderen zonder afbreuk te doen aan sterkte en de uitstekende beeldkwaliteit. De ultrasone motor zorgt voor een extreem snelle autofocus, terwijl de ingebouwde stabilisatietechnologie opnames uit de hand mogelijk maakt met sluitertijden die tot vier stops langzamer zijn dan normaal. Dankzij de grootste opening van F4 kan de lens worden gecombineerd met de Canon Extender EF 2.0x III voor een brandpuntsafstand van 1200 mm terwijl de autofocus blijft functioneren.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam