EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2019-2020: Sigma 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports

De Sigma 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports is het nieuwe vlaggenschip in Sigma’s Sports-serie telelenzen, en voldoet aan de behoeften van professionele fotografen.

0
Sigma_70-200mm-F2.8-DG-OS-HSM

De Sigma 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports is het nieuwe vlaggenschip in
Sigma’s Sports-serie telelenzen, en voldoet aan de behoeften van professionele fotografen. Het optische ontwerp biedt een uitstekende resolutie van centrum tot beeldrand, en elimineert chromatische aberratie. De hoge lichtsterkte zorgt voor een vloeiende bokeh – ideaal voor portretfotografie. Dankzij de stof- en spatwaterdichte constructie is het objectief ook in uitdagende omstandigheden te gebruiken. Sigma’s Hyper Sonic Motor maakt de autofocus snel en stil, terwijl het Intelligent OS-systeem scherpe beelden levert bij langere sluitertijden. Zoals met alle recente Sigma-lenzen kunnen veel instellingen worden aangepast
via de Sigma USB DOCK.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam