EISA PORTRAIT PRIME LENS 2019-2020: Sony FE 135mm F1.8 GM

De Sony FE 135mm F1.8 GM is extreem scherp van het centrum tot aan de beeldrand, terwijl de prachtige zachte weergave van onscherpe achtergronden en heldere hooglichten uitzonderlijke beelden oplevert.

0
Sony_FE-135mm-F1.8-GM

De Sony FE 135mm F1.8 GM is echt een opmerkelijke lens. Hij is extreem scherp van het centrum tot aan de beeldrand, terwijl de prachtige zachte weergave van onscherpe achtergronden en heldere hooglichten uitzonderlijke beelden oplevert. Dankzij een stof- en spatwaterdichte constructie is het objectief gebouwd om te presteren onder uitdagende weersomstandigheden, terwijl de traditionele diafragmaring een eenvoudige en intuïtieve bediening mogelijk maakt. Het objectief is ook heel geschikt voor close-ups, met een minimale focusafstand van 70 cm bij een vergroting van 0,25x. Last but not least: de krachtige autofocusmotoren zorgen voor een snelle en stille scherpstelling.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam