EISA BEST BUY ZOOM LENS 2019-2020: Tamron 35-150mm F2.8-4 Di VC OSD

De Tamron 35-150mm F2.8-4 Di VC OSD is dankzij het compacte formaat en het lage gewicht is de lens een perfecte reisgenoot.

0
Tamron_35-150mm-F2.8-4

De Tamron 35-150mm F2.8-4 Di VC OSD is een standaardzoomlens voor
full-frame spiegelreflexen van Canon en Nikon. Het enigszins ongebruikelijke zoombereik, gecombineerd met een minimale scherpstelafstand van 45 cm, maakt het objectief bijzonder geschikt voor portretten, van omgevingsportretten tot close-ups. Dankzij het compacte formaat en het lage gewicht is de lens een perfecte reisgenoot. Hij biedt een ongewoon hoge lichtsterkte voor een dergelijk bereik, van F2,8 bij groothoek tot en met F4 volledig ingezoomd. De lens beschikt over Tamrons Dual Micro-Processing Unit-systeem, dat zorgt voor optimale autofocusprestaties en een effectieve beeldstabilisatie, waardoor scherpe opnames uit de hand kunnen worden gemaakt.

Dit product werd bekroond met eenĀ EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam