EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2019-2020: Panasonic LUMIX DC-S1R

De Panasonic LUMIX DC-S1R combineert snelle prestaties met een zeer hoge 47,3 megapixelresolutie en biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit.

0
Panasonic_Lumix-DC-S1R

De Panasonic LUMIX DC-S1R is een zeer degelijk gebouwde professionele camera met een goede bescherming tegen regen en vocht. Hij combineert snelle prestaties met een zeer hoge 47,3 megapixelresolutie en biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit waarmee hij zich onderscheidt van de beste concurrenten. Bovendien biedt de multi-shotfunctie opnames met een gigantisch hoge resolutie van maar liefst 187 megapixel. Ook de ergonomie van de camera is eersteklas, met een grote elektronische zoeker die nieuwe normen voor scherpte neerzet, en een in drie richtingen kantelbaar aanraakscherm. Voeg daar de uitgebreide videofuncties bij en je krijgt een veelzijdige camera voor professionals.

Dit product werd bekroond met eenĀ EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam