Uitslag fotowedstrijd LaCie: Je meest dierbare foto

0
LaCie wedstrijd
foto: © Myrna van der Sluis

Afgelopen november plaatsten we in samenwerking met LaCie een oproep op social media. We vroegen je om je  meest dierbare foto te uploaden op Instagram via de hashtag #lacie_focus. Door dit te doen maakte je kans op een LaCie Rugged RAID Pro ter waarde van € 349,-. Deze schijf heeft een geïntegreerde SD-kaartlezer, een USB C- connector, is in te stellen in RAID 1 of RAID 0, en komt met drie jaar Rescue Service.
Uit de vele inzendingen kozen de redactie van Focus en William Rutten de ontroerende foto van Myrna van der Sluis.
Gefeliciteerd Myrna, en heel veel plezier van de geweldige Rugged RAID Pro!

LaCiewedstrijd
LaCie Rugged RAID Pro

Myrna: De twee belangrijkste mannen in mijn leven: mijn zoontje en mijn vader. Dit was hun eerste ontmoeting, een paar uur na de geboorte van mijn zoontje. Op dat moment wist ik nog niet dat dit anderhalf jaar later de meest dierbare foto – uit mijn collectie van ontelbare – foto’s zou worden. Op 13 mei jongstleden is mijn vader overleden aan de gevolgen van een tragisch ongeval. Mijn vader was mijn vader, moeder en beste vriend in één. Die blik in mijn vaders ogen en de glimlach op zijn gezicht, kijkend naar mijn zoontje, zal ik nooit vergeten.

Commentaar William Rutten:
“Een typisch voorbeeld van een foto die je goed opgeslagen wilt hebben. Momenten die je niet meer over kunt doen, maar wel kunt herbeleven door het prachtige medium fotografie. De foto ontroert mij, wat een alleszeggende trotse blik! In de fotografie gaat het altijd om het weten te pakken van de juiste momenten, dit is er nou zo’n mooi voorbeeld van!”

www.lacie.com


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam