EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019: Panasonic LUMIX DC-GH5S

De Panasonic LUMIX DC-GH5S camera is ontworpen voor veeleisende videomakers. De 10,2 megapixel Four Thirds-sensor biedt dubbele ISO-gevoeligheden, voor de beste beeldkwaliteit bij weinig licht.

0
De Panasonic LUMIX DC-GH5S camera is ontworpen voor veeleisende videomakers. De 10,2 megapixel Four Thirds-sensor biedt dubbele ISO-gevoeligheden, voor de beste beeldkwaliteit bij weinig licht.

De Panasonic LUMIX DC-GH5S camera is ontworpen voor veeleisende videomakers. De 10,2 megapixel Four Thirds-sensor biedt dubbele ISO-gevoeligheden, voor de beste beeldkwaliteit bij weinig licht. De camera biedt de keuze uit veel verschillende opnameformaten, waaronder 4K/30p 4: 2: 2 10-bit rechtstreeks naar de SD-kaart zonder tijdsbeperking, evenals hoge opnamesnelheden (tot 240 fps in Full HD) voor vloeiende slow motionbeelden. De GH5S biedt ook V-Log en een HDR-modus voor een groot dynamisch bereik en een betere toonweergave. Andere professionele opties zijn een weergave van een zebrapatroon, tijdcode-in/out functies, evenals een waveform en Vector Scope-monitor.

Dit product werd bekroond met eenĀ EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam