EISA MIRRORLESS CAMERA 2018-2019: Fujifilm X-H1

De Fujifilm X-H1 is het nieuwe professionele vlaggenschip van het X-systeem en Fujifilm’s eerste systeemcamera met beeldstabilisatie in de camerabody.

0
De Fujifilm X-H1 is het nieuwe professionele vlaggenschip van het X-systeem en Fujifilm’s eerste systeemcamera met beeldstabilisatie in de camerabody.

De Fujifilm X-H1 is het nieuwe professionele vlaggenschip van het X-systeem. Het is Fujifilm’s eerste systeemcamera met beeldstabilisatie in de camerabody, wat heel effectief werkt. De ergonomie is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van eerdere modellen dankzij grotere knoppen, een grotere grip en een statusscherm op de bovenzijde. De X-H1 biedt een snelle hybride autofocus, kan geruisloos opnameseries maken tot 14 beelden per seconde, en de nieuwe zoeker met hoge resolutie is een van de beste op de markt. De videomogelijkheden zijn verbeterd met Cinema-4K resolutie, F-Log gamma en een nieuwe Eterna-filmsimulatie. De X-H1 beschikt over de uitstekende 24,3 megapixel X-Trans CMOS III-sensor met een hoge resolutie en weinig ruis.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam