EISA DSLR TELEZOOM LENS 2018-2019: Tamron 70-210mm F4 Di VC USD

De Tamron 70-210mm F4 Di VC USD telezoom combineert hoogwaardige optiek met een constant maximaal diafragma van F4, een snelle en stille autofocus en optische beeldstabilisatie.

0
De Tamron 70-210mm F4 Di VC USD combineert hoogwaardige optiek met een constant maximaal diafragma van F4, een snelle en stille autofocus en optische beeldstabilisatie.

De nieuwste telezoom van Tamron combineert hoogwaardige optiek met een constant maximaal diafragma van F4, een snelle en stille autofocus en optische beeldstabilisatie. En dat alles tegen een fractie van de prijs van vergelijkbare lenzen. Het objectief levert indrukwekkend scherpe beelden met minimale aberraties en een aantrekkelijke achtergrondonscherpte. Hij is relatief licht en ook de weerbestendige afwerking zal outdoor-fotografen aanspreken. De lens biedt een zeer aantrekkelijke balans tussen beeldkwaliteit, robuustheid en draagbaarheid en is daarmee een uitstekende keuze voor enthousiaste fotografen.

Dit product werd bekroond met eenĀ EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam