EISA CAMERA OF THE YEAR 2018-2019: Sony α7 III

Met de α7 III heeft Sony de standaard gezet voor een allround full-frame systeemcamera die perfect is voor veel soorten fotografie.

0
Met de α7 III heeft Sony de standaard gezet voor een allround full-frame systeemcamera die perfect is voor veel soorten fotografie.

Met de α7 III heeft Sony de standaard gezet voor een allround full-frame systeemcamera die perfect is voor veel soorten fotografie. De nieuwe 24,2 megapixel back-illuminated Exmor R CMOS-beeldsensor biedt een uitstekende beeldkwaliteit in verschillende lichtomstandigheden. Het autofocussysteem dekt bijna het volledige beeld af, zodat je ook gemakkelijk kunt scherpstellen op bewegende onderwerpen die zich niet in het midden van het beeld bevinden. Met een burst-snelheid van 10 beelden per seconde en een 4K-videomodus is de α7 III klaar om snelle actie vast te leggen.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam