EISA Photo Maestro Contest 2023: Het Dierenrijk

4
Eisa Maestro

De EISA Maestro Photo Contest wordt elk jaar georganiseerd door de EISA (Expert Imaging and Sound Association). Deze organisatie bestaat uit 56 tijdschriften en websites uit 29 landen, gespecialiseerd in fotografie, video, hi-fi, home-theater, mobiele apparaten en auto-elektronica. De EISA Maestro Photo Contest begon 10 jaar geleden op initiatief van Focus en is op Europees niveau een groot succes aan het worden. 
Het thema van dit jaar is: Het Dierenrijk

Zo doe je mee:
Stuur een fotoserie in van 5 tot 8 foto’s rond het thema ‘Het Dierenrijk’. Hier vallen zowel wilde en stedelijke dieren als huisdieren, boerderijdieren, enz. onder. Alle inzendingen dienen in digitale vorm (van camera of als scan van een dia of negatief) te worden aangeleverd, speciaal voor deze wedstrijd. Bestaande portfolio’s zijn uitgesloten van deelname.

1e Ronde:
Alle inzendingen dienen vóór 1 mei 2023 binnen te zijn. De eerste-, tweede- en derdeprijswinnaars worden gekozen door de Focus-redactie. De uitslag wordt gepubliceerd in het juli-/augustusnummer van Focus. Inzenden kan vanaf nu, stuur je foto’s naar focus@focusmagazine.nl

Finale: jurering juni 2023
Alle eersteprijswinnaars uit de 16 deelnemende EISA-landen zullen gezamenlijk worden gejureerd op de Algemene Vergadering van de EISA, die in juni 2023 plaatsvindt. De drie uiteindelijke winnaars worden, voor zover de omstandigheden dit toelaten, bekendgemaakt op het EISA Awards Gala in september 2023, en anders online in combinatie met de bekendmaking van de EISA Awards 2023-2024 op 15 augustus 2023.

1E PRIJS
€1.500,- & EISA Maestro Trofee
2E PRIJS
€1.000,- & EISA Maestro Trofee
3E PRIJS
€750,- & EISA Maestro Trofee

De winnende foto’s worden gepubliceerd in het september/oktobernummer van alle 16 EISA fotomagazines en op de websites. De winnaars worden, voor zover de omstandigheden dit toelaten, uitgenodigd voor de EISA Awards-ceremonie in september 2023.

De nationale Maestro-winnaars zullen eind juni ook worden vermeld op Facebook voor de EISA Public’s Choice. Deze winnaar ontvangt € 1.000,-

Kijk hier voor verdere informatie en de wedstrijdvoorwaarden. 

4 REACTIES

  1. Goedendag,

    Vanaf welke datum kan ik foto’s insturen? Wanneer ik op de link in dit artikel klik op deze link in “Kijk hier voor verdere informatie en de wedstrijdvoorwaarden” dan kom ik uit bij het thema Vreugde, van 2022.
    Ik hoor graag van u hoe ik foto’s kan insturen.

    Vriendelijke groeten,
    Anne Ponsen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam