EISA PHOTO/VIDEO ZOOM LENS 2022-2023: Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm F1.7 ASPH

0
Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm F1.7 ASPH

Deze opvallend lichtsterke Panasonic-zoomlens van het merk Leica levert prestaties op het niveau van de meeste prime-objectieven in dit brandpuntbereik, en kan daarom meerdere objectieven vervangen. Deze normale tot korte telezoomlens is perfect voor documentaires en reizen voor zowel foto als video. De Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm F1.7 ASPH is haarscherp bij alle brandpuntsafstanden en diafragma’s en extreem goed gecorrigeerd voor optische aberraties. Hij is ook een perfecte aanvulling op de Leica DG Vario-Summilux 10-25mm F1.7 ASPH, een groothoek- tot standaardzoom. Intuïtieve handmatige diafragma- en scherpstelringen ronden deze unieke foto-/videozoomlens af.

De Panasonic Leica DG Vario-Summilux 25-50mm F1.7 ASPH werd bekroond met een EISA Award 2022-2023. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam