EISA PHOTO SERVICE 2021-2022: CEWE photoworld

0

Tegenwoordig worden de meeste foto’s gemaakt met smartphones. Met de CEWE photoworld-app voor iOS en Android is het eenvoudig om er prachtige fotoboeken van te maken. Met behulp van kunstmatige intelligentie hoeft de gebruiker alleen maar de foto’s op de telefoon of tablet te selecteren en de app doet de rest automatisch. Dat is inclusief de volgorde, beeldcorrecties en welke details worden getoond. Dit is heel handig en versnelt het proces enorm, terwijl gebruikers nog alles naar eigen smaak kunnen veranderen. De kwaliteit van het drukresultaat is net zo hoog als bij de reguliere CEWE-fotoboeken.

CEWE photoworld werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam