EISA LENS OF THE YEAR 2021-2022: Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD 

0

Voor fotografen die een Sony-camera met APS-C sensor gebruiken en op zoek zijn naar een zoomobjectief van hoge kwaliteit, is dit wellicht de perfecte keuze. Het objectief biedt een unieke en veelzijdige combinatie van een hoge lichtsterkte en een ruim zoombereik van (naar full-frame) omgerekend 26-105mm, zonder concessies te doen aan de optische kwaliteit. Het objectief is weerbestendig, net als de duurdere camera’s in de Sony Alpha 6000-serie, terwijl de effectieve optische stabilisatie het mogelijk maakt om uit de hand te fotograferen bij lange sluitertijden, zonder kans op onscherpte. Bovendien is de autofocus stil en nauwkeurig, en volledig compatibel met functies als Eye AF. Over het algemeen is dit objectief een geweldige keuze voor dagelijks gebruik.

De Tamron 17-70mm F2.8 Di III-A VC RXD werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam