EISA ADVANCED PHOTO SOFTWARE 2021-2022: DxO PureRAW

0

PureRAW van DxO is echt een uniek stukje software. Het dient om foto’s voor te behandelen voordat ze geïmporteerd worden in Adobe Lightroom, Photoshop of andere software die het Linear DNG Raw-formaat ondersteunt. Daardoor kan iedereen profiteren van DxO’s superieure demosaicing-algoritmen, lenscorrecties, ruisonderdrukking en beeldverscherping, allemaal zonder schuifregelaars of complexe aanpassingen en zonder dat de fotograaf een nieuwe interface onder de knie hoeft te krijgen. DxO PureRAW levert gewoon betere afbeeldingen zonder dat de gebruiker een bestaande workflow hoeft te veranderen.

De DxO PureRAW werd bekroond met een EISA Award 2021-2022. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.
Kijk op eisa.eu voor een overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam