EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2020-2021: Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art

0

Deze groothoekzoom met hoge lichtsterkte biedt een uitstekende kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Hij is verkrijgbaar in zowel Sony E-mount als L-mount voor Leica-, Panasonic- en Sigma-camera’s. Door het ontwerp te optimaliseren voor full-frame systeemcamera’s is Sigma erin geslaagd een objectief te ontwerpen dat aanzienlijk kleiner en lichter is dan zijn spiegelreflex-tegenhanger, maar toch een fantastische optische kwaliteit biedt. Hij beschikt over een snelle en stille autofocus en is weerbestendig voor buitenopnamen. Het resultaat is een fantastisch objectief dat perfect is voor een breed scala aan onderwerpen, waaronder architectuur, landschappen en astrofotografie.

De Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art werd bekroond met een EISA Award 2020-2021. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

Kijk op eisa.eu voor het overzicht van alle winnende producten uit alle categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam