EISA WIDE-ANGLE ZOOM LENS 2019-2020: Tamron 17-28mm F2.8 Di III RXD

De Tamron 17-28mm F2.8 Di III RXD is een betaalbare groothoekzoomlens met een hoge lichtsterkte voor Sony full-frame systeemcamera’s.

0
Tamron_17-28mm-F2.8-Di-III-RXD_

De Tamron 17-28mm F2.8 Di III RXD is een betaalbare groothoekzoomlens
met een hoge lichtsterkte voor Sony full-frame systeemcamera’s. Het objectief is ontworpen als aanvulling op de 28-75mm F2.8 Di III RXD, en heeft net als deze een compact en licht ontwerp en een weerbestendige constructie. Hij is een sterke performer in termen van beeldkwaliteit: resolutie en contrast zijn uitstekend voor zijn klasse, terwijl het optische systeem garant staat voor een uitstekende kleurweergave met minimale chromatische aberratie. De lens maakt gebruik van een stille en snelle stappenmotor voor de autofocus, waardoor deze zeer geschikt is voor zowel foto’s als video-opnames.

Dit product werd bekroond met een EISA Award 2019-2020. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam