PackshotCreator

0
PackshotCreator
PackshotCompact

PackshotCreator, Europa’s grootste leverancier van oplossingen voor productfotografie, introduceert twee verbeterde ‘automatische’ fotostudio’s. De PackshotCompact en de PackshotStart Mark II zijn degelijke ministudio’s voor professionele toepassingen die zijn uitgerust met een unieke verlichtingstechnologie via led-licht. Het licht (CRI>93) biedt een opvallend groot kleurbereik en een eveneens opvallende kleurechtheid.

Productiviteit

Bij het ontwerpen van de ministudio’s stond de productiviteit van de fotograaf voorop. Instellingen van de camera, de verlichting en het bewerken van de opnames zijn allemaal live in te stellen. Alles wordt bestuurd door de PackshotCreator software, volgens de fabrikant de meest complete software op de markt. Je kunt dit programma gebruiken op een computer of een tablet. Je kunt automatisch productfoto’s maken met een neutraalwitte of transparante achtergrond. Instellen en maken duurt een fractie van een seconde, waarna je de opnamen tegelijkertijd in meerdere (bestands)formaten kunt opslaan.

Compact maar degelijk

Ondanks de kleine afmetingen bieden de Packshots een degelijke behuizing en een ongewoon groot werkvlak waardoor je naast kleine producten zoals juwelen en cosmetica ook grotere zaken zoals schoenen en flessen kunt fotograferen. Door de meerdere opnamehoeken en de uitneembare panelen kun je veel verschillende setups maken. Het is ook mogelijk om een optioneel verkrijgbare draaitafel (PackshotSpin Series: O3T) toe te voegen waardoor je eenvoudig 360° opnames kunt maken.

PackshotCreator
PackshotCompact

PackshotCompact

De PackshotCompact is het topmodel van de twee ministudio’s met negen lampen die je kunt dimmen van 1 tot 100 %, een van de achterzijde verlichte cyclo wal, een klep aan de voorkant om invallend licht te vermijden en inwendige met zwarte stof beklede panelen. Door het laatste worden de randen van het te fotograferen product extra benadrukt. De afmetingen bedragen 100 x 100 x 120 cm. Je kunt producten met een maximale grootte van 56 x 56 x 80 cm en een gewicht van 20 kg opnemen. De verkoopprijs is € 9.980,-

PackshotCreator
PackshotStart Mark II

PackshotStart Mark II

De lager geprijsde en kleinere PackshotStart Mark II beschikt over vier instelbare led-lampen en een formaat van 61 x 61 x 71 cm. De maximale maat van de producten bedraagt 40 x 50 x 52 cm, en het maximale gewicht van een product is hier ook 20 kg. De verkoopprijs bedraagt € 4.480,-.

De PackshotCreator systemen zijn compatibel met Mac en PC en heel veel camera’s van Nikon en Canon. Meer informatie vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam