De SO Award 2019

0
DuPho SO Award

DuPho SO Award

De SO Award is terug!

De wedstrijd gaat in december weer van start en in maart 2019 zal de felbegeerde SO Award 2019 uitgereikt worden.

SO Award, Selection Of dutch photography, is de fotografiewedstrijd die gaat over de creatieve identiteit van de professionele fotograaf. SO gelooft in de individuele kracht en handschrift van elke fotograaf.

SO nodigt de fotograaf uit om in een selectie van 7 tot 12 foto’s een beeld te geven van zijn of haar werk van het afgelopen jaar. De wedstrijd heeft geen categorieën en er wordt ook geen onderscheid gemaakt tussen in opdracht vervaardigde foto’s en vrij werk. De inzending kan een mix zijn van series en losse foto’s.

DuPho, organisator van de wedstrijd, wil met de SO Award aandacht vestigen op het diverse fotografielandschap in Nederland. De kwaliteit van de Nederlandse fotografie is heel hoog. Daarnaast wil DuPho met de SO Award fotografen zichtbaarder maken. Voor fotografen is het moeilijk om in de schijnwerpers te komen. Het platform maakt het eenvoudiger en efficiënter hun werk te promoten bij een brede selectie van professionals uit het veld en daardoor zijn of haar kans te vergroten om opdrachten binnen te halen.

De aankomende weken kun je op de hoogte blijven van de planning, de ambassadeurs en de juryleden. Volg SO Award ook op Instagram voor het laatste nieuws. @dupho_dutchphotographers
https://www.dupho.nl/so-award

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam