EISA DSLR PRIME LENS 2018-2019: Canon EF 85mm F1,4L IS USM

Het unieke Canon EF 85mm F1,4L IS USM objectief combineert ingebouwde beeldstabilisatie met een hoge lichtsterkte.

0
Canon EF 85mm F1,4L

Het unieke Canon EF 85mm F1,4L IS USM objectief combineert ingebouwde beeldstabilisatie met een hoge lichtsterkte. Deze combinatie maakt het mogelijk om bij weinig licht uit de hand te fotograferen. De lens is gebouwd voor professioneel werk, met een afdichting tegen stof en spatwater en een snelle, nauwkeurige autofocus. De scherpte is verbeterd in vergelijking met eerdere 85 mm lenzen van Canon, terwijl de achtergrondonscherpte zeer aantrekkelijk oogt. Het is een perfecte keuze voor portret- en huwelijksfotografen die fotograferen met een full-frame spiegelreflexcamera met hoge resolutie.

Dit product werd bekroond met eenĀ EISA Award 2018-2019. Dit artikel maakt deel uit van een overzicht van deze verkiezing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam