Speciaal abonnement voor Fotobond-leden

Neem nu een abonnement op Focus en maak gebruik van deze actie.
Je krijgt voor het eerste abonnementsjaar 30% korting en betaalt dan geen € 72,- maar € 50,40.

Leden van de Fotobond krijgen daarna gedurende de hele looptijd van het abonnement een korting van 20% op de abonnementsprijs en betaalt dan ipv € 72,- slechts € 57,60 per jaar

Focus is onafhankelijk en bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers en freelancers. We maken ons tijdschrift met veel liefde en aandacht. Inmiddels alweer 110 jaar! En dat maakt Focus bijna het oudste, nog bestaande, fotografietijdschrift van de wereld; alleen twee Britse fototijdschriften zijn nog ietsje ouder. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op.
Wij hopen Focus nog vele jaren te kunnen maken, maar kunnen dit niet zonder de steun van onze lezers, de adverteerders en vooral van onze abonnees.

Als Focus abonnee krijg je nog meer voordeel: zo krijg je ook 10% korting bij zowel BBP Light, importeur van diverse merken op het gebied van licht; 10% bij Coloron, een professioneel afdruklab en bij fotoservice CEWE. Verder bieden wij een aantal keer per jaar producten aan voor prijzen die ver onder de winkelprijzen liggen. Deze zijn uitsluitend te bestellen onder vermelding van je abonneenummer. Deze aanbiedingen worden aangekondigd in de Focus edities en in onze nieuwsbrieven.

Een abonnement op Focus omvat 6 edities print+digitaal plus nog 2 extra edities, uitsluitend digitaal. Digitale edities zijn te lezen in de Focus app en in de webversie.

Veel plezier met het abonnement!